Website laden...

EHBO Vereniging Harderwijk

Welkom bij de EHBO vereniging Harderwijk. **

Onze vereniging is opgericht op 02 september 1936.

Sinds deze datum verzorgen wij, volgens de richtlijnen van het Oranje kruis, EHBO lessen in Harderwijk. De beginners cursus wordt afgesloten met een EHBO examen waarna de cursist, indien geslaagd, een officieel Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis ontvangt.

Het diploma heeft een geldigheidsduur van 2 jaar. Bent u in het bezit van een geldig EHBO diploma dan dient u zich iedere 2 jaar te hercertificeren. Ook deze lessen bieden wij aan.

In het menu bovenaan de pagina vindt u informatie over de diverse opleidingen, onze vereniging en kunt u hulpverlening bij evenementen en feesten aanvragen.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U vindt onze gegevens onder het kopje contact.

Het laatste nieuws

Bekijk het laatste nieuws van EHBO Harderwijk.

Lees verder

Er zijn op dit moment geen vacatures

EHBO cursus

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jaarlijks raken bijna 3 miljoen Nederlanders gewond door een ongeval thuis of tijdens het sporten. De kans dat iemand in jouw omgeving letsel oploopt is dus heel groot. Maar weet jij eigenlijk wat je moet doen als jouw collega van de trap valt, je kind zich verslikt of jouw partner zich in een vinger snijdt? Een cursus EHBO bereidt je voor op de meest voorkomende ongevalssituaties en leert je adequaat en verantwoord te handelen. Daarna kun je met vertrouwen eerste hulp verlenen aan anderen. Je direct inschrijven voor een EHBO cursus in Harderwijk kan hier

Inschrijven